mileycyrusfanok.freewb.hu

MENÜ

 

Miley Cyrus és Selena Gomez nem beszél Demi Lovatóról. Travis Clark-al ellentétben a két Disney sztár nem volt hajlandó kommentálni kolléganőjük rehabra vonulását. Selena Gomezt tegnap este a Los Angeles-i Staples Centernél kezdték el faggatni a lesifotósok, persze eredménytelenül, míg Miley Cyrust vásárlás közben.

 

 

Avan Jogia lenne Miley Cyrus új pasija? Pár héttel Liam Hemsworth-al való szakítása után a Hannah Montana sztárját egyre többet látni Avan Jogia társaságában. A kanadai Nickelodeon -sztár – aki a Victorious című show-val vált közismerté – állítólag egyre közelebb kerül a Disney-sztárhoz, bár Miley egyelőre nem akar semmi komolyat, mert szingliként szeretné megünnepelni a 18. születésnapját (Nov. 23) - nyilatkozta egy névtelen informátor a Hollywood Life -nak. A hírportál szerint az utóbbi hetekben többször is lencsevégre kapták őket, mégis amikor Tiger Beat egy interjúban rákérdezett, Jogia kitért a válasz elől: “Mi együtt lógunk, de nem tudok sokat mondani erről.

 

 

MILEY CYRUS-BRÉKING NYÚZ!!

 

 

 

Who owns my heart:

 

 

Cant be tamed


 

Party in the USA

 


 

 
Az előbb említett mozi:
A film nem lesz gyenge, és meg fogja döbbenteni a nagyérdeműt. Cyrus kisasszony közölte, hogy drogozni és vetkőzni is fog benne, és egy-két csók is elcsattan majd, és itt nem feltétlenül fiú-lány smacipartira kell gondolni. Nyilván azért történik mindez, hogy ezzel is sokkolja a rajongókat, akik még mindig bíznak a régi Miley visszatérésében. Az egyépként tényleg borzasztóan rosszlányt alakító csajt azért is érdekelte a szerep, mert ez tökéletesen más lesz, mint amit eddig megszokhattunk tőle. A film egyébként egy vígjáték, szóval nem kell megijedni, nem lesz itt semmi nagy drámázás - de az biztos, hogy a pucérkodós, lányokkal csókolózós remekmű nem tesz jót Mileynak, akit a kritikusok borzasztóan lehúztak Az utolsó dalban nyújtott alakításáért. Ettől alány súlyos depresszióba zuhant, és érdekes nyilatkozatokat tett az újságíróknak, ami arra utal: talán rájött, hogy komoly hibát követett el.
https://www.youtube.com/watch?v=coqbx4C8z0o&feature=player_embedded

 

Hírek

  • 2010-10-22 15:28:05

    Klipek forrása: videa.hu

    Nagyon jó oldal. Egyszerűen kimásolok egy szöveget, és már ott is van a klip a helyén!!

Szavazás

Neked hogy tetszik az oldal?
10/4
10/1
Nagyon gagyi!!!!
10/10
10/9
10/5
10/6
10/7
10/8
10/3
10/2
Asztali nézet